Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Динамо Київ – Лаціо: де дивитися матч Ліги Європи

Фото: Динамо Київ

Динамо Київ та римський Лаціо зустрінуться в межах першого туру групового раунду Ліги Європи-2024/25. Гра відбудеться 25 вересня на стадіоні Фолькспаркштадіон у німецькому Гамбурзі.

Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Матч Динамо – Лаціо, де дивитися в Україні та хто покаже гру біло-синіх та орлів у Лізі Європи, розповідають Факти ICTV.

Динамо – Лаціо: де дивитися

Уболівальники зможуть подивитися гру Динамо – Лаціо в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, які входять до пакету Максимальний.

За свою історію Динамо та Лаціо зіграли чотири матчі: три перемоги в італійської команди, а ще один раз команди зіграли внічию.

Востаннє клуби зустрічалися у межах 1/8 фіналу Ліги Європи сезону-2017/18. На виїзді у Римі зафіксували нічию (2:2), але вдома кияни програли римлянам з рахунком 0:2.

Нагадаємо, що від сезону-2024/25 формат розіграшу Ліги Європи змінено. Зокрема, кількість учасників збільшили до 36 клубів, а класичний груповий етап замінено форматом єдиної ліги.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Кожна команда проведе по вісім матчів із різними командами – чотири вдома та чотири на виїзді. Найкращі вісім клубів вийдуть до 1/8 фіналу, а команди,що посядуть місця із дев’ятого до 24-го, проведуть стикові матчі за потрапляння до плейоф. Інші 12 команд завершать виступи в єврокубках.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 13:29:26