Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Впала на підлогу: Дорофєєва розповіла, як над автобусом її команди збивали дрон


Співачка Надя Дорофєєва розповіла, як над нею та її командою українські захисники збивали ворожий дрон.

Над автобусом команди Дорофєєвої збивали дрон

Надя поділилася, що до концертних турів готується насамперед морально. Вона завжди просить турменеджера дізнатися про укриття поруч із місцем концерту, щоб у разі загрози туди спуститися.

Співачка серйозно ставиться до питання безпеки, особливо після інциденту, коли над автобусом з нею та її командою збивали дрон. Це сталося під час нічного переїзду, тоді всі прокинулися з відчуттям, що автобус обстрілюють.

– Я дуже сильно злякалася, впала на підлогу. Для мене це був великий стрес. Після того залишився страх, але усвідомлення своєї артистичної місії — дарувати людям емоції, які надалі допоможуть їм відчувати нормальне життя, — усе це нівелює, – сказала Надя.

Дорофєєва розповіла, що до турів готується також фізично. За півтора місяця до концертів, які проходять зараз, співачка почала ходити на спеціальні тренування для колін, адже у неї є певні проблеми.

У цьому турі Надя вперше за три роки виступає на підборах, тому робить все можливе, щоб ноги були більш витривалими.

– У турі для мене дуже важливий комфорт, тому зі мною завжди теплі шкарпетки і багато зручних спортивних речей. Важливо, щоб було тепло, зручно, але при цьому я мала стильний вигляд, – зазначила співачка.

Дорофєєва додала, що кожен концерт для неї – надзвичайно цінний. За спостереженнями Наді, у містах, де більше тривог, обстрілів і стресу, люди активніше купують квитки. Це для артистки великий показник доречності концертів під час війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Elle

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 10:40:21