Будівельні матеріали м.Ніжин
Новини Чернігова

У Чернігові на Мазепи водій вчинив ДТП, залишив машину та втік з місця пригоди

У Чернігові на Мазепи водій вчинив ДТП, залишив машину та втік з місця пригоди

Вчора, 22 вересня, близько 14-ї години, у Чернігові на вулиці Івана Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода —  на перехресті з круговим рухом легковик вʼїхав у бордюрний камінь.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили автомобіль BMW 520 з механічними пошкодженнями. Поруч з ним водія не було.

Інспектори з’ясували, що під час руху у автомобіля відірвалося колесо, в результаті чого водій здійснив наїзд на бордюрний камінь.

Отримавши опис та прикмети особи, що залишила місце ДТП, патрульні вирушили на відпрацювання прилеглої території. За короткий час вони виявили чоловіка, схожого за описом. Громадянин підтвердив, що він — водій BMW і учасник ДТП.

Поліцейські помітили у чоловіка явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин категорично відмовився від проходження огляду. За словами водія BMW, алкоголь він вживав вже після скоєння автопригоди.

Перевіряючи інформацію про чоловіка, поліцейські з’ясували, що він раніше вже притягався до адміністративної відповідальності за скоєння аналогічного правопорушення і позбавлений права керування транспортними засобами за рішенням суду.

Патрульні поліцейські склали на кермувальника низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 130 (Вживання алкоголю водієм після ДТП за його участю), ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі відповідних документів) КУпАП.

Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ВИСОКИЙ ВАЛ
23.09.2024