Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Перші хвилини на Курщині: син Ігоря Пелиха показав селфі із Суджі


Військовий Іван Пелих, син ведучого Ігоря Пелиха, показався на Курщині разом з побратимами. Хлопець воює від початку повномасштабного вторгнення. До того він вчився в університеті імені Карпенка-Карого на режисера.

Іван Пелих дістався Курської області

В мережі у військових нерідко можна побачити селфі біля такої ж локації – це універсам у Суджі, що зараз весь у написах від наших захисників.

– Перші хвилини в Курській області мали десь такий вигляд, – підписав знімок Іван.

Пелих розповів, що таким же складом рушив на перші бойові завдання під Лисичанськом.

– Тоді б точно не подумав, що через два з половиною роки ми в такому ж складі будемо ганяти по Курщині й навалювати п**арам на їхній же території, – зауважив військовий.

Він додав, що від початку великої війни бойові дії стають лише інтенсивнішими, зокрема через дрони, і без увімкненого РЕБу пересуватися машиною буквально неможливо. Тому оголосив збір на закриття різних потреб – машинам потрібен постійний ремонт, також необхідні бензинові генератори й запчастини для FPV-дронів та ретрансляторів.

– Пишу цей текст з бліндажа, поки наші МІ-24 працюють НАРами по п**арах, а ми отримуємо у відповідь 152-ми по голові, тому тут не сильно є час для креативу, але все одно сподіваюсь на вашу підтримку! – звернувся до підписників військовий.

Наприкінці весни Іван Пелих отримав відзнаку від міністра оборони Рустема Умєрова – медаль Захиснику України. Цю нагороду видають за зразкове виконання військового обов’язку та інші заслуги перед ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Іван Пелих


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-23 11:04:39