Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

США готують новий пакет військової допомоги для України: що туди увійде

Фото: Генштаб ЗСУ

Сполучені Штати Америки готують пакет військової допомоги на $375 млн для України. Його можуть оголосити наступного тижня.

Що увійде до пакету допомоги для України від США

За інформацією Reuters з посиланням на двох американських чиновників, пакет допомоги для України включатиме патрульні катери, додаткові ракети для систем HIMARS, артилерійські боєприпаси калібру 155 і 105 мм, запасні частини та інше озброєння.

Вміст і розмір пакета можуть змінитися найближчими днями перед тим, як його ухвалить президент США Джо Байден.

Нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готується до переговорів у США щодо плану перемоги з президентом Джо Байденом, представниками обох партій у Конгресі та кандидатами на майбутніх виборах.

За словами глави держави, Україна завжди буде вдячна Америці за підтримку нашої незалежності та всю надану допомогу, щоб вистояти в цій війні.

Проте тепер Україна готова представить  конкретний план, щоб реально наблизити справедливий мир і перемогу над Росією, заявив президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Володимир Зеленський наголосив, що Україна дуже розраховує на підтримку США. На його думку, це справедливо, бо коли один народ виграє битву за свою незалежність і дотримання міжнародного права, то виграє весь світ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-21 01:04:57