Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Венздей 2 сезон: Netflix показав перші кадри серіалу


Шанувальники похмурої, але привабливої родини Аддамсів, затамували подих. Netflix показав перші кадри зі знімального майданчика другого сезону Венздей.

Венздей 2 сезон – перші кадри

Шоуранери люб’язно дозволили зазирнути за лаштунки виробництва серіалу про пригоди в Академії Невермор. Перший сезон побудували за принципом детективної історії. Тож маємо дізнатися, що буде далі з Венздей, її шкільними друзями та монстром, який коїв вбивства.

У головних ролях ми знову побачимо Дженну Ортеґу, яка підкорила глядачів власним прочитанням образу спадкоємиці Гомеса та Мортіші Аддамс. До акторського складу долучився лауреат Золотого глобусу Стів Бушемі, який зіграє нового директора академії.

Також в титрах заявлені Кетрін Зета-Джонс (Мортіша Аддамс), Луїс Ґузман (Гомес Аддамс), Емма Маєрс (вовкулака Енід Сінклер), Джой Сандей (сирена Б’янка Барклай), Гантер Дуган (син шерифа Тайлер Ґелпін) та інші актори, включно з зіркою старих фільмів про сімейку Аддамсів Крістофером Ллойдом, який тоді втілив образ дядька Фестера.

У новому сезоні ми не побачимо Персі Гайнса Вайта, що зіграв одного з кавалерів Венздей Ксавʼє Тропа. Його виключили з касту після звинувачень у сексуальному насильстві.

Коли вийде 2 сезон Венздей

У відеоролику, який поширив Netflix, повідомляється дата виходу нових епізодів шоу. Спершу 2 сезон Венздей мав вийти наприкінці 2023 року або в 2024-му, зараз стало відомо – шанувальники побачать серіал у 2025 році. Якого місяця та числа це станеться, ми, ймовірно, дізнаватимемось поступово у подальших тизерах та трейлерах, як це традиційно роблять шоуранери.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До слова, у перших кадрах зі знімального майданчика другого сезону Венздей можна помітити майстра химерного жанру Тіма Бертона. У попередньому сезоні він виступив не лише в ролі продюсера, а й режисера. Скоріше за все, історія повторюється і нам покажуть епізоди від Бертона.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-20 17:29:48