Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Жителя Ніжинщини судитимуть за організацію нарколабораторії та збут амфетаміну


На Ніжинщині завершили розслідування щодо діяльності 31-річного жителя Борзни, котрий організував нарколабораторію для виготовлення амфетаміну та займався його збутом. 

Підозрюваного у виготовленні та збуті психотропних речовин викрили оперативники відділення поліції №3 (Борзна) спільно з колегами з Ніжина. Досудове розслідування здійснювалося під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури.

За даними слідства, чоловік систематично виготовляв амфетамін та збував його місцевим жителям. Збут наркотичних речовин здійснювався під час особистих зустрічей з покупцями за методом «з рук в руки». 19 червня правоохоронці, за підтримки спецпідрозділу «КОРД», провели затримання підозрюваного. Під час обшуку за місцем його проживання вилучили підготовлені до продажу порції амфетаміну, а також посуд та обладнання для виготовлення і фасування наркотиків.


Фото: Вилучені препарати. Джерело: Національна Поліція


Фото: Затримання підозрюваного. Джерело: Національна Поліція

Підозрюваному інкримінують такі правопорушення:

  • частина 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин та їх збут);
  • частина 2 статті 307 Кримінального кодексу України (ті самі дії, вчинені повторно);
  • частина 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація та утримання місця для незаконного виготовлення психотропної речовини).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, працівники ніжинської поліції викрили 41-річного жителя району, котрий займався розповсюдженням наркотичних засобів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram
Youtube


Джерело: mynizhyn.com
2024-09-17 12:26:45