Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Аліна Гросу вибачилася за розважальний контент у день удару по лікарні Охматдит

Співачка Аліна Гросу вибачилася за розважальний контент у день масштабної комбінованої ракетної атаки по Україні. 8 липня в Instagram артистки з’явилося відео, як вона танцює з келихом вина, тоді як зірки шоу-бізнесу масово висловлювалися про удар по Києву і лікарні Охматдит.

Гросу вибачилася за недоречний контент у день обстрілу

В Instagram-stories Аліна оприлюднила текст, у якому виправдалася за відео з танцями 8 липня, зазначивши, що вже видалила його. Співачка наголосила, що ця трагедія особлива для неї, оскільки в Охматдиті проходила лікування її близька людина.

Фото: Аліна Гросу / Instagram

– Мені дуже боляче… У кожній постраждалій дитині 8 липня, що проходить лікування в Охматдиті, я бачу свою сестру. Вона лікувалася від раку саме там. Дуже хочу, щоб наші діти мали дитинство з радістю, а не зі страхами і жахами сьогодення, – зазначила Гросу.

Вона перепросила, що опублікувала пост розважального характеру за кілька годин до трагедії та не видалила його одразу ж. Також співачка, яка зараз живе за кордоном, пояснила, чому так вийшло. Уся справа через часові пояси.

Зараз дивляться

– Я не приховую, що зараз перебуваю за кордоном, тут знімаюся, щоб мати можливість допомагати. Через різницю в часових поясах і насичений графік зйомок я заснула, новин ще не було, а в нас була ніч. Я була в жаху, коли прочитала про трагедію, щойно прокинулася, – сказала Аліна.

Артистка зазначила, що вона та її родина всіма силами допомагають дітям. Каже, вона мало говорить про це на публіці, оскільки не хоче піару на цій темі.

Нині ж Гросу наголосила, що разом із командою долучилися до внеску заради відновлення Охматдиту. Також співачка закликала робити це й інших українців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 14:57:07