Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Блогер Ваня Рассел опинився в епіцентрі ракетної атаки РФ 8 липня 2024

Український блогер та музикант Ваня Рассел опинився в епіцентрі масованої ракетної атаки РФ 8 липня. Ворожа ракета влучила поблизу його будинку.

Ваня Рассел про ракетну атаку РФ на Київ

У сториз в Instagram блогер розповів, що росіяни влучили ракетою у сусідній будинок. За словами Рассела, вибухова хвиля була настільки потужною, що він думав, що загине. На щастя, блогер не постраждав, однак він й досі не може заспокоїтися після побаченого та почутого.

– Писати, що я ненавиджу Росію і т.д. немає сил! Я думаю, що всі в шоці від того, що сьогодні відбулося. Я думав, що загину. Ракета влучила в сусідній від мого будинок. Мене трясе! Н*х*й! – написав Рассел.

Також блогера обурило те, що деякі українці під час огляду наслідків ворожого удару, продовжують розмовляти російською мовою.

Зараз дивляться

– На фоні й*б*на російська мова! С*к*, бл*т*! Пів будинку знищено, а вони, бл*т*, продовжують говорити російською! С*ка! – написав Ваня.

Фото: Ваня Рассел/Instagram

Під час ракетної атаки РФ на Україну дивом вцілів інді-музикант Микола Пацюк. Російський снаряд поцілив у будинок артиста, його автівка згоріла.

Зазначимо, що вранці 8 липня окупанти випустили ракети по цивільних об’єктах Києва, Кривого Рогу, Дніпра, Краматорська, Покровська.

Понад 30 людей загинуло, щонайменше 125 отримали поранення. Цифри не є остаточними, адже наразі триває розбір завалів, багато поранених у важкому стані.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 16:50:06