Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як зробити мильні бульбашки в домашніх умовах: інструкція

Мильні бульбашки здатні викликати захват не тільки у дітей, а й у дорослих. Ця проста і весела розвага доступна кожному.

Мильні бульбашки не обов’язково купувати в магазині, адже їх можна зробити в домашніх умовах. Спосіб приготування розчину зовсім нескладний, а інгредієнти знайдуться у кожного вдома.

Факти ICTV зібрали п’ять рецептів приготування мильних бульбашок. Зробіть це разом з дитиною – цікаво проведений час вам гарантований.

Зараз дивляться

Як зробити мильні бульбашки в домашніх умовах

Для приготування мильних бульбашок вам знадобиться вода, мило чи шампунь. Також є рецепти із додаванням гліцерину, завдяки якому бульбашки виходять більш міцними. Гліцерин можна придбати в аптеці, він коштує від 20 грн.

Спосіб 1. Візьміть 100 мл рідкого мила та 20 мл води. Добре перемішайте інгредієнти. Залиште розчин настоюватися щонайменше на дві години.

Спосіб 2. Змішайте 100 мл дитячого шампуню та 200 мл кип’яченої води. Додайте 3 ст.л. гліцерину, залиште розчин настоюватися кілька годин.

Спосіб 3. Візьміть чверть склянки засобу для миття посуду, додайте склянку води та чайну ложку цукру. Добре все розмішайте вінчиком. Замість цукру можна використовувати гліцерин.

Спосіб 4. Натріть половину господарського мила на тертці. Додайте до стружки літр води та 3 ч. л. гліцерину. Все добре розмішайте.

Спосіб 5. Вам знадобиться 100 мл води, 30 мл гліцерину, кілька крапель нашатирного спирту та 10 г прального порошку. Змішайте все у гарячій воді до розчинення порошку. Мильний розчин має настоятися в холодильнику ніч.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 14:16:07