Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Mitsubishi припинила виробництво Lancer | Life

Компанія Mitsubishi припинила виробництво легендарної моделі Lancer. Загалом виробник створив 9 моделей у лінійці, і тепер усі вони пішли в історію.

Mitsubishi припинила випуск Lancer

Відомо, що компанія тривалий час уже відмовилася від продажу Lancer у Європі та США, і у 2024 році автомобіль випускали в Тайвані тільки для ринку Азії.

Остання модель Mitsubishi Lancer X була вперше представлена у 2007 році, і за цей час встигла стати легендарною. Утім, уже 17 років автомобіль не отримував оновлень, тож настав час відмовлятися від моделі.

Зараз дивляться

Утім, компанія випускає відносно близький за духом автомобіль – у 2017 році представили новинку Mitsubishi Grand Lancer, на яку чекали серйозні оновлення. Авто оновили як зовні, так і всередині, і тепер на торпеді красується екран.

Інші компанії також наважуються на серйозний крок – приміром, BMW відмовилася від виробництва X4. Кросовер був чимось середнім між X7 і X1, і мав усі переваги авто з хорошою прохідністю та відносною компактністю. Втім, модель витіснив BMW X2, який за довгі роки зростав у розмірах і ціні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 11:40:09