Будівельні матеріали м.Ніжин
Новини Чернігова

На Чернігівщині поліцейські серед ночі розшукали родину, яка заблукала в лісі

На Чернігівщині поліцейські серед ночі розшукали родину, яка заблукала в лісі

Співробітникам Корюківського райвідділу поліції в ніч на 20 червня довелося не тільки розшукувати чотирьох дорослих та трирічну дитину, що заблукали в лісовому масиві, а ще й забезпечити визволення їхньої автівки, застряглої у багнюці на лісовій дорозі.

Наразі з дитинчам та його рідними усе добре.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Сьогодні вночі до поліції зателефонувала схвильована жінка з проханням про допомогу. За її словами, вони з родиною увечері 19 червня поверталися з відпочинку на місцевому озері.

Проїжджаючи крізь лісовий масив, вони рушили не тією дорогою, і вже у сутінках зрозуміли, що заблукали. Крім того, автомобіль застряг на розмоклій після недавніх дощів лісовій дорозі.

Разом з бабусею, дідусем, чоловіком та жінкою, в автівці перебувала трирічна дитина. Дорослі члени сім’ї впродовж кількох годин намагалися самостійно вивільнити автомобіль, використовуючи підручні засоби, та все було марно. Лише тоді вони звернулися по допомогу до поліції.

Ситуацію значно ускладнювало ще й те, що безпосередньо на місці інциденту не було зв’язку.

Поліцейські розпочали пошуки родини. Знаючи зі слів заявниці початкову та кінцеву точки їхнього маршруту, вони швидко вирахували, де саме водій міг помилитися. Тож невдовзі поліцейська автівка вже прибула на місце події.

Переконавшись, що маленька дитина та всі її рідні почуваються нормально, поліцейські взялися до визволення їхнього транспорту з багнюки.

Зрозумівши, що людських зусиль буде замало для успіху, правоохоронці знайшли трактор та супроводили його на місце події. Тож рано-вранці легковик уже опинився на твердому ґрунті. А згодом поліцейські допомогли врятованій родині виїхати з лісу і безпечно дістатися додому.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ВИСОКИЙ ВАЛ
20.06.2024