Будівельні матеріали м.Ніжин
Новини Чернігова

Тролейбусний маршрут, який з’єднає Шерстянку з Подусівкою, запрацює у липні

Тролейбусний маршрут, який з’єднає Шерстянку з Подусівкою, запрацює у липні

Тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею, має запрацювати в липні.

Про це повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако під час загальноміської наради 18 червня.

За його словами, зараз триває робота над облаштуванням місць висадки-посадки пасажирів, адже маршрут новий і включає зупинки, через які до цього не курсував громадський транспорт. Тільки після цього схему руху можна буде погодити з патрульною поліцією і запустити роботу цього тролейбусного маршруту. 

«Схему руху нам ніхто не погодить поки не буде зупинок. Маршрут узгоджується з патрульною поліцією, а тролейбусне управління запускає тролейбуси з автономним запасом ходу, які ми придбали. Ми орієнтуємося на першу половину або середину липня. Шерстянка та Подусівка будуть з'єднані з Бобровицею через центр міста», – говорить Ломако.

Повний маршрут тролейбуса №1:

від кінцевої зупинки «Діагностичний центр»: вул. Шевченка, вул. В. Тарновського, вул. Гетьмана Полуботка, вул. П’ятницька, вул. Київська, вул. І. Мазепи, вул. Любецька, вул. Ріпкинська, вул. Тероборони, вул. Дніпровська, вул. Попова, вул. Ціолковського, вул. Д. Самоквасова, вул. Текстильників до кінцевої зупинки «Мікрорайон Шерстянка» в прямому напрямку. Та в зворотному: від кінцевої зупинки «Мікрорайон Шерстянка»: вул. Попова, вул. Дніпровська, вул. Тероборони, вул. Ріпкинська, вул. Любецька, вул. І. Мазепи, просп. Миру, просп. Перемоги, вул. О. Молодчого, вул. Шевченка до кінцевої зупинки «Діагностичний центр».

Тролейбусний маршрут, який з’єднає Шерстянку з Подусівкою, запрацює у липні

Джерело – пресслужба Чернігівської міськради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ВИСОКИЙ ВАЛ
19.06.2024