Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Що робити, якщо туфлі великі – ефективні поради

Трапляється, що нові туфлі виявляються дещо завеликими, і це може створити певні незручності. На щастя, існує кілька способів зменшити туфлі в домашніх умовах, щоб вони стали більш комфортними та краще сиділи на нозі.

Факти ICTV дізналися що робити, якщо туфлі великі.

Туфлі великі – що робити

Одним з найпростіших способів зменшити розмір туфель є використання додаткових устілок. Вони допомагають заповнити вільний простір всередині взуття, що робить його більш щільним. Існують різні види устілок.

Зараз дивляться

  • Гелеві устілки – м’які та гнучкі, вони забезпечують додатковий комфорт.
  • Шкіряні устілки – надають взуттю елегантного вигляду та доволі довговічні.
  • Пінні устілки – забезпечують м’якість та добре підходять для щоденного використання.

Також можна використати підп’ятники – спеціальні вставки, які розміщуються в задній частині взуття. Вони запобігають ковзанню ноги всередині туфлі та зменшують тертя. Цей метод особливо корисний для закритих туфель або балеток.

Ще один варіант як зменшити туфлі у домашніх умовах – це носіння товстих шкарпеток. Він підійде, якщо на вас завелике закрите взуття, таке як черевики або кросівки. Товсті шкарпетки допоможуть заповнити додатковий простір та забезпечать краще прилягання до ноги. Щоправда, такий спосіб варто застосовувати у холодний період.

Якщо ж жоден з цих методів вам не підходить, тоді доведеться звернутися до фахівців. У майстернях з шиття та ремонту взуття можуть взятися за це завдання, але враховуйте, що зазвичай навіть професіонали можуть зменшити туфлі не більше, ніж на один розмір.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-17 13:57:34