Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В Сумській ОВА відреагували на слова Буданова про загрозу для області

Фото: Генштаб ЗСУ

Після слів начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова про загрозу наступу російських окупантів на Сумщині, в Сумській ОВА запевнили, що ситуація в регіоні є контрольованою.

Відповідну заяву зробив голова Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі національного телемарафону.

Загроза наступу в Сумській області

Очільник Сумської ОВА повідомив, що адміністрація регіону отримує інформацію “з усіх можливих джерел” про ситуацію в прикордонні на лінії зіткнення.

Зараз дивляться

– Ми 24/7 комунікуємо із військовим командуванням, до нас доводиться повна інформація. Враховуючи її, ми приймаємо відповідні рішення для захисту нашого населення. Як приклад – це оголошення евакуації цивільного населення із Білопільської громади. Це рекомендували зробити військові, – заявив він.

За словами Артюха, наразі ситуація в регіоні контрольована.

– Щоб люди безпечніше відчували себе, завершуємо будівництво фортифікаційних споруд. Зараз йдуть роботи на третьому рубежі оборони. Працює велика кількість будівельних організацій, тож роботи на стадії завершення, – сказав Володимир Артюх.

Нагадаємо, напередодні у прикордонній частині Сумської області оголосили евакуацію цивільних із міст Білопілля та Ворожба.

Своєю чергою начальник ГУР Кирило Буданов вказував, що після того, як окупанти почали наступ на півночі Харківської області, існують загрози і для Сумської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-14 22:14:25