Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Катерина Кузнєцова зізналася, чи готова стати мамою

Акторка Катерина Кузнецова зізналася, чи готова до народження дітей. Вона зазначила, що думає про поповнення в родині та пояснила, чому досі не квапилася стати мамою.

Катерина Кузнецова про народження дітей

Після повномасштабного вторгнення акторка на півтора року лишилася без знімань, саме тоді збагнула, що є “абсолютною карʼєристкою”. Катерина додала, що її чоловік повністю підтримує її у бажанні самореалізації.

– Якщо я відчуваю, що хтось мене потребує як актрису, я гола-боса побіжу, і я буду це робити заради творчості, – заявила Кузнецова в програмі Говорить Суханов.

Вона визнає, що саме через відданість кіносправі йшла назустріч продюсерам, які затверджували її на роль та цікавилися, чи не планує вона народжувати.

Зараз дивляться

– Мені здається, що, коли я буду при надії, наприклад, і я буду грати в кіно, чомусь я так переконана, що не буду дієздатна на всі 100%. Тому що мені вкрай важливо всі каскадерські трюки робити без дублера, – пояснила знаменитість.

Катерина Кузнецова запевнила, що не чайлд фрі, просто завжди ставить роботу на перше місце. Акторка додала, що останнім часом все частіше думає про народження дітей і переконана, що це станеться у свій час.

Фото: Катерина Кузнецова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-06 14:41:08