Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тіна Кароль згадала, як не потрапила до дівочого гурту

Співачка Тіна Кароль розповіла про свою найбільшу поразку, що сталася з нею, коли вона тільки починала свій шлях шоубізнесом. Виявилося, що зірку свого часу не взяли співати до дівочого гурту.

Тіна Кароль поділилася, як не потрапила до гьорлз-бенду

Тоді артистці було 17-18 років, вона вчилася у музичному училищі та прагнула до самостійності, зокрема фінансової. Для цього ходила по різних кастингах і майже стала третьою в дівочому гурті, але їй врешті відмовили.

– Мене запросили до студії, щоби я виконувала зі всіма пісню Чом ти не прийшов. В мене тоді були чоботи з діркою на підошві, тому що я не могла собі купити інші. Був сильнющий дощ, я йшла по дощу, звісно, засипло горло, захрипли високі ноти. І я приходжу на цю студію співати, а я ніколи не співала в ансамблі – це зовсім інший спів. Я не могла тримати свою партію, і вони мені кажуть, що це все погано, і мене виганяють з гурту, в який я майже потрапила, – пригадала Кароль в проєкті Пісня мого життя.

Зараз дивляться

Співачка зазначила, що її це сильно зачепило та мотивувало працювати над собою, а гурт так і не склався.

– Дівочого найвокальнішого гурту не відбулося. Якось вони не знайшли третю, а мене вони загубили і дарма! – вже з усмішкою резюмує виконавиця хіта Не святі.

Саме тоді Тіна Кароль винесла для себе важливий урок та назавжди запамʼятала, що “успіх приходить до підготовлених”.

Артистка розкрила й імена дівчат, що тоді пробувалися з нею до гурту. Однією з них була Олена Омаргалієва, що потім разом із чоловіком організувала дует Тамерлан і Альона. Про другу учасницю відомо лише те, що її звали Пауліна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-29 12:52:39