Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Україна обіграла Нідерланди – результат

Збірна України з хокею продовжує очолювати турнірну таблицю на чемпіонаті світу у дивізіоні IB після двох стартових турів. У другому матчі на турнірі синьо-жовті обіграли команду Нідерландів з рахунком 4:0.

Турнір підопічні Дмитра Христича розпочали з розгромної звитяги над Естонією з рахунком 8:0.

Завдяки кращій різниці шайб синьо-жовті випереджають наразі Китай та Литву, які так само здобули дві перемоги на старті.

Зараз дивляться

Україна обіграла Нідерланди на ЧС з хокею

Українці відкрили рахунок на восьмій хвилині зустрічі після удару Пилипа Пангелова-Юлдашева. Згодом у матчі сталася півгодинна перерва через пошкодження льодової поверхні. Після повернення на лід синьо-жовті змогли подвоїти свою перевагу шайбою Ігоря Мережка.

У другому періоді українці закинули ще одну шайбу зусиллями Віктора Захарова, а фінальну крапку у зустрічі поставив Олександр Пересунько на старті заключного періоду.

В інших поєдинках другого туру Китай обіграв з рахунком 7:1 команду Іспанії, а Литва – 6:1 Естонію. Україна, Китай та Литва після двох турів ідуть без втрат.

Календар матчів збірної України з хокею на ЧС

  • 30 квітня. 12:30. Україна – Китай;
  • 1 травня. 12:30. Україна – Іспанія;
  • 3 травня. 19:30. Литва – Україна.

Дивізіон ІВ є третім за силою дивізіоном світової першості. Для підвищення у класі та виходу до дивізіону IA збірній України потрібно завершити турнір на першому місці.

Фото: IIHF

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-29 00:13:46