Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ілон Маск хоче впровадити автопілот Tesla в Китаї

Глава Tesla Ілон Маск вирушив до Пекіна для обговорення використання автопілота в авто на території Китаю. Одна з головних проблем для реалізації ідеї – це відмова в передачі даних за межі країни.

Ілон Маск хоче впровадити автопілот Tesla в Китаї

Примітно, що раніше про політ до Китаю мільярдер не повідомляв. У його планах – зустрітися з високопоставленими чиновниками для обговорення потенційної співпраці. З огляду на те що автомобілі Tesla користуються популярністю в Китаї, Ілон хоче і далі розвивати можливості своїх авто в цій країні.

Відомо, що Ілон Маск уже зустрівся з прем’єром Лі Цянем – мільярдеру заявили, що ця ідея може стати успішним прикладом американсько-китайського співробітництва.

Зараз дивляться

Примітно, що автопілот Full Self-Driving в Tesla Маск випустив ще 2020 року, але досі система недоступна в Китаї.

Глава компанії хоче отримати дозвіл на передачу зібраних у Китаї даних за кордон для навчання алгоритмів безпілотної технології.

Утім, зараз у мільярдера є й інші проблеми – роботаксі Ілона Маска може виявитися провальним. Щоб реалізувати ідею, потрібно отримати дві ліцензії від влади, але поки що глава компанії не подавав на їх отримання заявки. При цьому, мільярдер анонсував презентацію ідеї на серпень 2024 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-28 17:10:37