Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анна Кошмал висловилася про акторів-путіністів з серіалу Свати

Українська акторка Анна Кошмал, яка знімалася у серіалі Свати, висловилася про ексколег за знімальним майданчиком, які підтримують путінський режим.

Що Анна Кошмал сказала про акторів Сватів

Акторка зізналась, що поза проєктом ніколи не будувала жодних дружніх стосунків з колегами, вони навіть не вітали одне одного зі святами. Інколи актори могли разом повечеряти, однак політичних тем під час розмови не підіймали.

– Всі чомусь думають, якщо ми в серіалі родина, то у нас і в житті такі стосунки. Але це неправда. Ми могли разом повечеряти, поговорити на якісь теми, щось пожартувати, але поза проєктом ми ніколи не листувалися, не телефонували одне одному. У мене навіть немає жодного номера телефона цих людей. У нас ніколи не було контакту. Ми приїхали, попрацювали і роз’їхалися. Ніколи не було жодних родинних зв’язків. На дружні стосунки ніколи не переходили, лише робочі, – поділилась Анна.

Зараз дивляться

За словами Кошмал, вона не мала жодних очікувань, тому не була здивована позицією акторів, які підтримали криваву політику Путіна.

Анна розуміє, що своїми висловлюваннями ексколеги намагалися втягнути її у публічний конфлікт, але вона продовжує ігнорувати путіністів.

– На хвору людину якось дивно ображатися. Вони мені абсолютно чужі люди. І сказати, що я якось засмутилася, то я нічого не втратила. Я нічого від них не чекала. У мене не було жодних розчарувань, здивувань або образ. Мене це взагалі не хвилює. Хай роблять, говорять, що заманеться. Хай самі в цьому болоті возяться. Сьогодні я це бачу інакше: не завжди розумієш, з якими людьми ти перебуваєш поруч, – сказала акторка.

Також Кошмал висловилася про актора Олександра Феклістова. Він один з небагатьох акторів зі Сватів, який підтримав Україну та виїхав з РФ.

– Феклістов завжди був дуже проукраїнським. Особисто з ним не спілкувалася, лише бачила його підтримку. Відео, яке він записав. Я впевнена, що він поїхав давно. У нього вже і так були плани, наскільки я знаю, – сказала Анна.

Джерело: Вихідний 2.0

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-22 10:04:14