Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Рецидив раку у Наталки Фіцич, що розповіла про це сама українська тележурналістка

Відома тележурналістка українського каналу Факти ICTV, режисерка і письменниця Наталка Фіцич повідомила на своїй сторінці у Facebook про початок курсу лікування у зв’язку з рецидивом онкологічного захворювання. При цьому вона продовжить працювати в ефірі, щоправда з деякими змінами.

Життя змінюється

– Із завтрашнього дня моє життя змінюється. Я починаю курс лікування і постараюся продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни, – пише Фіцич.

За словами тележурналістки, у неї виявили онкологічне захворювання, на щастя, на початковій стадії. Як пояснила Наталка, далися взнаки війна і ті біди, які звалилися на неї за останні роки.

Рак повернувся через 12 років

– Рак повернувся. 12 років тому він теж був на початковій стадії. Нещодавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а даремно, – зізнається Фіцич.

За її словами, пухлини виявили кілька тижнів тому. Їх видалили, але, як показало додаткове ретельне обстеження, не повністю. Тому довелося почати курс променевої терапії.

Продовжить працювати

– Постараюся продовжити працювати. Тут теж зміни. Рішенням каналу я залишаю слот, у якому була перші два роки повномасштабного вторгнення, у якому переживала разом із глядачами найстрашніші дні війни, – пише Наталка.

За словами тележурналістки, канал запускає новий сезон. Тому з понеділка по п’ятницю вона вестиме ефір із партнером о 13.00 і сама о 14.00.

Вчитися жити зі змінами

– Життя, воно таке – приносить зміни, не завжди хороші й бажані, але вже як є. Треба вчитися з ними жити, – пише Наталка.

Вона закликала всіх і кожного дбати про своє здоров’я, проводити чек-ап, здавати хоча б базові аналізи, перевіряти стан хронічних хвороб. Краще виявити проблеми на початку.

– Я буду боротися, як зараз бореться вся країна. Тому що поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби, – впевнена тележурналістка.

Наталка зазначає, що на фото вона – у перші тижні повномасштабної війни. Тоді почувалася такою ж розгубленою перед невідомим майбутнім, але сповненою наміру боротися.

Джерело: Наталя Фіцич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-22 09:07:53