Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Не уявляєте, хто ми: з Нацполіції звільнили “опера” після скандалу у ресторані Києва

З Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції звільнили працівника Віталія Манасяна. Це сталося невдовзі після скандалу у столичному ресторані, учасником якого він став.

Про це повідомили виданню Українська правда у Національній поліції.

Інцидент за участю Манасяна у ресторані у Києві

Про інцидент у ресторані Гудвайн у Києві за участю Манасяна спершу стало відомо суспільству з допису у Facebook голови Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців та бізнесмен Максима Шкіля.

Зараз дивляться

Шкіль розповів, що заздалегідь замовив собі стіл у ресторані Гудвайн, а коли прийшов туди, йому повідомили, що за тим столиком сидить інший чоловік.

— Попри те, що стояв резерв, ми підійшли і ввічливо пояснили, що стіл заброньовано. На що матом почули – вы две дуры, здесь сидеть буду я. Після чого відвідувач резерв відкинув і сів за стіл, – переказує Шкіль слова адміністраторів.

Шкіль додав, що чоловік йому погрожував, але потім все ж пішов.

Підприємець сказав, що чоловік окреслював “перспективи”, що може трапитися з тими, хто посміє потривожити “важливих персон”. За словами Шкіля, дівчина, яка сиділа з Манесяном сказала: Ви навіть не уявляєте, хто ми.

За даними бізнесмена, хамську поведінку продемонстрував працівник ДСР Нацполіції Манасян Віталій.

Манасяна звільнили з Нацполіції

У Нацполіції підтвердили Українській правді, що це дійсно був їхній співробітник. Також зазначається, що було ухвалено рішення про його звільнення.

Працівники відомства вивчили допис у соцмережах, поспілкувалися з адміністрацією закладу та свідками, після чого погодили з головою Нацполіції Іваном Вигівським звільнення оперуповноваженого.

Керівник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель зазначив, що співробітникам, які ганебною поведінкою паплюжать честь та високе звання офіцера, порушують етичні правила поведінки – не місце в поліції.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-21 19:50:33