Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чому 57-річний бразилець має вигляд на 30 років молодше – секрет молодості

Едсон Брандао з Бразилії ніколи не робив пластичні операції, проте у свої 57 років має вигляд 27-річного хлопця. Чоловік стверджує, що вік — це лише цифра. Секрет його молодості  —  у матеріалі Факти ICTV.

Forever young

Протягом більшої частини свого життя засновник власної компанії з цифрового маркетингу дотримувався здорового способу життя. Але відтоді, як йому виповнилося 40, усвідомив важливість здоров’я і необхідність ставитися до нього серйозно.

Зараз дивляться

Він вирішив призупинити процес старіння, для цього він докладає неабияких зусіль. Протягом 17 років поспіль режим Едсона майже не змінюється: щодня чоловік відвідує тренажерний зал, виконує власну програму силового тренування та незмінні 40 хвилин кардіо.

Він стежить за раціоном, їсть чимало свіжих фруктів і овочів, п’є багато води та завжди використовує для шкіри антивікові креми та глиняну маску один раз на тиждень.

Завдяки цьому власник бізнесу з цифрового маркетингу зазначає, що відчуває себе сповненим енергії.

 — Я зовсім не почуваюся старим. Не можу це пояснити, але здається, що мені 30, — каже Едсон.

Молодий вигляд Едсона часто призводить до курйозів. Одного разу, подорожуючи Норвегією,  його не пустили у нічний клуб та затримали на паспортному контролі в аеропорту через сумніви у дійсності його документів.

Як покращити якість  життя

Секрет молодості Едсона дуже простий: фізичні вправи, догляд за шкірою, здорове харчування й позитивне мислення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На своїй сторінці популярної соцмережі чоловік ділиться порадами про те, як залишатися молодим. Адже переконаний у тому, що попри вік, змінити своє життя на краще під силу будь-кому.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-15 16:16:54