Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Вілл Сміт заспівав на Coachella в ролі спецагента з Люди в чорному

Голлівудський актор Вілл Сміт повернувся до ролі спецагента з трилогії Люди в чорному. На такий крок він пішов заради виступу на музичному фестивалі Coachella.

Вілл Сміт заспівав на Coachella в ролі спецагента з Люди в чорному

Примітно, що на сцені з’явився колумбійський музикант J Balvin, і він запросив Сміта скласти йому компанію на сцені. Тематика борців із прибульцями дуже вдало підійшла до стилю виступу.

Зараз дивляться

Вілл з’явився в чорному костюмі та чорних окулярах з культової трилогії – він виконав пісню зі свого репертуару Men in Black. На сцені також танцювали люди в костюмах клішованих інопланетян.

Наприкінці номера Сміт дістав нейтралізатор, щоб стерти пам’ять глядачам. Саме таким пристосуванням його герой із фільму стирав пам’ять тим, хто може проговоритися про побачених прибульців.

До речі, пісня Men in Black – головна робота першого альбому Сміта 1997 року. Через рік трек приніс Віллу Еммі в категорії Найкраще сольне реп-виконання.

Актор любить не тільки влаштовувати сюрпризи, а й полюбляє різний транспорт. Так, нещодавно Вілл Сміт поділився емоціями від українського всюдихода Sherp. Артист побачив незвичайний транспорт на зніманні нового комедійного бойовика.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-15 16:12:55