Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Антона Скуратова звинуватили в домашньому насильстві

В мережі зʼявилася інформація, що комік, пранкер та блогер Антон Скуратов знущався зі своєї колишньої дружини. Шоумен вже відреагував на ці звинувачення та попрохав дати йому час на пояснення.

Антона Скуратова звинуватили в домашньому насильстві – що відомо

Блогерка Анна Зубрицька опублікувала у своєму TikTok відео, у якому обурилася поведінкою пранкера та здивувалася, що на тлі цього його досі не спіткала культура скасування.

– Його жінка страждала від домашнього насильства. Вона засвітила пруфи, вона все виклала, але при цьому всьому жодного кенселингу, жодного хайпу на цій історії немає, – зазначила Зубрицька.

@zubrik.mudrostiДавайте поширимо цю інформацію. Це капець просто ????????????‍♀️????♬ original sound – Anna Olegivna

Зараз дивляться

Вона виклала нарізку з відео, що, за словами блогерки є доказом абʼюзивної поведінки Скуратова. Ці кадри зняті колишньою дружиною коміка. На них вони сваряться, зокрема через те, що вона фіксує все на телефон. За це в одному з моментів тіктокер погрожує жінці, що вдарить її. Крім того, вона звинувачує чоловіка в тому, що він змусив її зробити аборт.

–  Він робив отакі от неадекватні речі, і при цьому з ним далі продовжують всі ручкатися, знімати контент, ходити до них на канал. А я вважаю, що цю людину треба просто кенсельнути, видалити з публічного простору і засудити публічно по всіх фронтах цю поведінку, – переконана Анна Зубрицька.

Що казала про знущання ексдружина Антона Скуратова

Альона Франкі опублікувала у своєму Telegram відео від Зубрицької, а також відповіла на питання, щодо свого шлюбу, що ставлять їй найчастіше. Вона зазначила, що уже пів року як розлучена, писала заяви на колишнього та зверталася за допомогою у розголосі до блогерів та феміністичних організацій, а також працювала з психологом, щоби вийти з абʼюзивних стосунків.

– Мені не хотілося б підіймати цю тему, оскільки я відпустила ситуацію та почала життя з чистого аркуша. Такі ситуації шкідливо впливають на мій психологічний стан та вводять мене в ситуації, що я пропрацювала та вийшла з них, – заявила Франкі.

Вона додала, що має зараз нові стосунки, тож більше не хоче говорити про ексчоловіка.

Реакція Антона Скуратова на звинувачення в абʼюзі

Блогер вже висловився з приводу опублікованих відео та закликав підписників не вірити всьому, що зʼявляється в мережі.

– Дуже легко зробити висновки, подивившись змонтоване відео, де я намагаюся забрати телефон, який знімає мене у приватних обставинах, – написав Скуратов.

Фото: Антон Скуратов/Instagram

Він готовий розповісти більше, тож попрохав усіх зачекати, перш ніж виносити вирок.

Раніше в розмові зі Славою Дьоміним Антон Скуратов розповів подробиці свого розлучення, яке на той момент ще тривало. Блогер сказав, що сам став ініціатором розриву і заявив, що у стосунках був обопільний абʼюз й обман з боку колишньої.

Фото: Антон Скуратов, Альона Франкі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-15 15:51:04