Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Німеччині ще довго доведеться постачати зброю

Німеччині ще довго доведеться постачати зброю та боєприпаси Україні, оскільки ця війна не буде короткою.

Про це заявив канцлер ФРН Олаф Шольц в інтерв’ю виданню Wochentaz.

Шольц про війну в Україні та спілкування з Путіним

– Я завжди казав, що Росія не повинна виграти цю війну. І швидко стало зрозуміло, що війна ця не буде короткою. Нам ще довго доведеться постачати зброю та боєприпаси в Україну, – сказав він, відповідаючи на питання щодо того, чи повинен Захід активніше наполягати на переговорах.

Зараз дивляться

Шольц зауважив, що наразі ніхто не може сказати, коли вона закінчиться, але запевнив, що Німеччина підтримуватиме Україні стільки, скільки буде потрібно.

Канцлер сказав, що мав останню телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним у грудні 2022 року і допустив ймовірність такого діалогу в майбутньому, “коли прийде час”.

Цей час, за його словами, настане, коли “Росія зрозуміє, що нав’язаного миру не буде, а Путін зрозуміє, що йому доведеться відмовитися від своєї кампанії й вивести війська”.

Нещодавно канцлер Німеччини Олаф Шольц говорив, що війна в Україні завершиться тоді, коли президент РФ Володимир Путін вирішить вивести свої війська. А це станеться, коли очільник Кремля зрозуміє, що не зможе виграти війну на полі бою.

Джерело: Wochentaz

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-13 13:37:07