Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Віктор Розовий дістав поранення на фронті – що відомо

Гуморист та військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий дістав поранення на фронті. Він переніс складну операцію та зараз потребує відновлення й реабілітації.

Що відомо про стан Віктора Розового

Як повідомила дружина військовослужбовця, Віктор дістав осколкове поранення голови 21 березня, коли перебував на виїзному завданні. Його сім’я дізналася про це наступного дня.

– Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, та врятоване життя усім, хто віз Віктора ті понад 200 км. Дякую команді нейрохірургів за надскладну операцію і усій лікарні за щоденну допомогу, – написала Оля Розова в Instagram.

За словами Олі, ці два тижні медики й рідні робили все, щоб Віктор подолав період важкого стану. Зараз захисник перебуває у свідомості, він намагається спілкуватися з рідними та набирається сил для реабілітації.

Зараз дивляться

Дружина Віктора Розового попросила поставитися до їхньої сім’ї з повагою. Вона не даватиме коментарів журналістам і просить не закидати їх повідомленнями.

– Займаємося тим, щоб потрапити у бажаний реабілітаційний центр за кордоном, де є найкращі фахівці у роботі з такими травмами. Зараз Віктору потрібен максимальний спокій та емоційно стабільні рідні поруч, – додала дружина військовослужбовця.

Зазначимо, що Віктор Розовий доєднався до лав ЗСУ в перші місяці повномасштабного вторгнення РФ. Він брав участь у боях під Бахмутом та на півдні України. 8 березня цього року Віктор Розовий одружився з Ольгою Мерзлікіною.

Фото: Віктор Розовий

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-11 20:54:37