Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тости з редискою – рецепт від Клопотенка

Тости з редискою – незвичний перекус, який дозволить отримати чудовий гастрономічний досвід. Ця страва поєднує в собі ніжну текстуру редиски та хрусткість тостів, додаючи до вашого столу неповторний смак та користь для здоров’я.

Кулінар Євген Клопотенко поділився простим рецептом тостів з редискою.

Також Клопотенко зазначив, що з редискою можна приготувати велику кількість страв. Її можна замаринувати, запекти, посмажити або ж вживати свіжою.

Наприклад, рукола, редис, томати чері та кедрові горіхи – простий, але смачний салат, а інгредієнти для нього можна знайти в холодильнику. Заправку можна зробити на оливковій основі, додавши трохи лимонного соку й діжонську гірчицю.

Як приготувати тости з редискою

Інгредієнти:

  • 2 скибочки хліба для тостів;
  • 4-6 редисок;
  • 50 г крем-сиру;
  • 1 ч. л. цедри лимона;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 2 гілочки м’яти;
  • сіль і перець до смаку.

Рецепт тостів з редискою покроково:

  1. Візьміть 4-6 штук редиски, помийте й наріжте тонкими кружечками. Листя м’яти з двох гілочок дрібно порубайте, а з одного лимона натріть цедру.
  2. Хліб підсушіть у тостері або на гарячій пательні без жиру. Намастіть на хліб крем-сир, викладіть кружечки редиски внахлест.
  3. Посипте цедрою й м’ятою, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть до смаку. Прикрасьте листочками м’яти.

Спробуйте цю просту, але водночас розкішну страву, і вона обов’язково стане улюбленою частиною вашого кулінарного арсеналу. Смачного!

Джерело: Євген Клопотенко 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-10 18:04:56