Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анатолій Анатоліч розкритикував українців за хейт маленьких зборів для захисників

Ведучий Анатолій Анатоліч розкритикував українців, які хейтять знаменитостей за скромні зібрані гроші захисникам. Шоумен нагадав, що маленьких сум зборів не буває, і 115 тис. грн – це не дрібниця.

Анатолій Анатоліч різко відповів критикам маленьких зборів

Так, у соцмережах активно обговорюють благодійну вечірку у Львові, де відомі бізнесмени і знаменитості зібрали 115 тис. грн на допомогу захисникам. При цьому за підрахунками журналістів, на сам захід було витрачено майже втричі більше.

На критику в соцмережах звернув увагу Анатолій Анатоліч – він зазначив, що така реакція суспільства спостерігається вже давно.

Зараз дивляться

– Помітив, що якщо ти зібрав мало, то значить ти кон*ений, зібрав лише 100 тис. грн. Ніщеброд, нікчема. Тобто якщо ти зібрав мільйон як Притула, то це окей, а якщо 100 тис., то “засунь собі ці 100 тис. в одне місце, не ганьбись”, – поміркував шоумен.

Ведучий поставив хейтерам запитання, з якого моменту 115 тис. – це не гроші. Критика з боку суспільства торкнулася і дорогого вбрання гостей благодійної вечірки.

– Яке це має відношення до збору? Ну так, хотілося б зібрати мільйон, але зібрали 100 тис. І що далі? Їм потрібно не говорити про це і віддати гроші назад і не збиратися більше? – продовжив свою думку Анатоліч.

Нещодавно Анатоліч розкритикував зрадницю Повалій. Шоумен зазначив, що артистка з України дуже важлива для російської пропаганди, і в її випадку, гроші вирішують, що говорити на публіку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-09 11:05:23