Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Apple розробляє новий пристрій для дому: подробиці

Компанія Apple розробляє абсолютно новий девайс для своїх шанувальників. Це буде пристрій для розумного будинку, який отримає бюджетний дисплей – аналог iPad.

Apple розробляє новий пристрій: що відомо

Про це заявив інсайдер і аналітик Марк Гурман з Bloomberg. За його словами, компанія вирішила зайнятися гаджетами для розумного будинку, розширюючи лінійку продукції. Примітно, що пристрій можуть зробити переносним, і при цьому не дуже дорогим.

– Це буде легкий інтелектуальний дисплей – щось на зразок бюджетного iPad. Гаджет можна буде переміщати будинком і підключати до найближчих розеток, – зазначив Гурман.

Інсайдер додав, що зараз пристрій проходить серію тестів на етапі прототипу – не виключено, що ідею зовсім можуть закинути або відкласти на невизначений термін.

Зараз дивляться

За словами аналітика, Apple зараз зосереджена на стратегії з розвитку гаджетів для розумного будинку, але реалізувати ідеї поки що дуже важко.

Про телефони компанія також не забуває – розкрито дизайн бюджетного iPhone SE4, який може з’явитися в продажу в 2025 році. Головна особливість – величезна частина компонентів від iPhone 14. Це стосується корпусу, дисплея, і навіть акумулятора. При цьому, пристрій буде набагато дешевшим за базові версії, і може скласти конкуренцію iPhone 16, який буде вже у продажу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-08 10:20:41