Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Реквізиторку фільму Іржа визнали винною у вбивстві українки Галини Гатчинс

Реквізиторку фільму Іржа Ганну Гутьєррес-Рід визнали винною у ненавмисному вбивстві української операторки Галини Гатчинс.

Вона відповідала за зброю на знімальному майданчику і не помітила, що до пістолета потрапили справжні набої.

Суд визнав реквізиторку винною у вбивстві українки

Ганні Гутьєррес-Рід загрожує до трьох років тюремного ув’язнення. Сторона звинувачення висунула в суді докази, що реквізиторка взяла з собою з дому на зйомки в штат Нью-Мексико коробку власних бойових набоїв, і ці набої випадково перемішалися з холостими.

Зараз дивляться

Внаслідок недбалості та безвідповідальності Гутьєррес-Рід, а також трагічного збігу обставин, бойовий патрон виявився зарядженим у реквізитний револьвер, який використав в кадрі Алек Болдвін.

Батьки та сестра Галини Гатчинс заявили, що вони задоволені вироком суду. Актора Алека Болдвіна теж чекає суд за звинуваченням у ненавмисному вбивстві.

Вердикт у справі реквізиторки, можливо, допоможе йому захищатися. Адвокати актора тепер можуть стверджувати, що бойовий патрон потрапив на знімальний майданчик з вини Гутьєррес-Рід, а їхній підзахисний не міг про це знати.

Нагадаємо, що смертельний інцидент на зйомках фільму Іржа стався у жовтні 2021 року.

Тоді виконавець головної ролі та продюсер фільму Алек Болдвін репетирував рух із револьвером, він натиснув на курок – і виявилося, що зброя заряджена бойовим патроном. Куля вбила українську операторку Галину Гатчинс і поранила режисера фільму Джоела Соузу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-07 09:30:02