Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

яким буде законопроєкт про мобілізацію

Інформація про те, що в закон про мобілізацію в Україні можуть внести суворі обмежувальні заходи, наприклад, заборону на вступ до закладів вищої освіти для дітей ухилянтів, є черговим фейком.

Чи обмежуватимуть дітей ухилянтів

Очільник фракції Слуга народу у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що в Україні ніхто не обмежуватиме дітей у праві на освіту. Відповідних намірів немає у Верховній Раді, навіть якщо йдеться про посилення правил мобілізації.

– Спростовуємо черговий фейк, який, на жаль, розлетівся у ЗМІ. Ніхто не збирається обмежувати дітей у праві на освіту. Таких планів у Верховної Ради немає, не було і не буде! Навіть в контексті змін у правилах мобілізації, – стверджує Арахамія.

На його думку, важко зрозуміти, чому хтось про це говорить, зрозуміти важко. Але точно не потрібно сприймати цей фейк серйозно, стверджує очільник фракції Слуга народу у Верховній Раді.

Зараз дивляться

Коли ухвалять законопроєкт про мобілізацію

Раніше заступник очільника комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради Єгор Чернєв заявив, що новий законопроєкт про мобілізацію в Україні №10449 винесуть на голосування Верховної Ради не раніше, ніж через тиждень.

Він пояснив, що до законопроєкту про мобілізацію внесли понад 1 тис. правок, які потрібно розглянути та узгодити. За його словами, складно спрогнозувати, яким стане законопроєкт про мобілізацію після другого читання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-20 17:50:33