Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Tinder посилює верифікацію на тлі шахрайств з використанням ШІ

Популярна платформа для знайомств Tinder посилює вимоги до верифікації на тлі шахрайств із використанням штучного інтелекту та злочинів на побаченнях.

Tinder посилює правила верифікації користувачів

Тепер для верифікації в Tinder потрібні будуть водійські права або паспорт і самостійно записане відео.

Буде перевірятися дата народження та відповідність особи на відеоселфі фотографіям у профілі та в посвідченні. Відправивши інформацію, упродовж двох хвилин користувач отримає схвалення. Якщо верифікація буде успішною, то у профілі з’явиться синя галочка.

Зараз дивляться

Нові правила верифікації найближчим часом почнуть діяти у США, Великій Британії, Бразилії та Мексиці. Функцію вже тестують в Австралії та Новій Зеландії.

Зазначимо, що підрозділ Match Group Inc. Tinder вже багато років розробляє свою систему перевірки особистості і вперше представила її в Японії в 2019 році.

Компанія поступово додає до списку нові країни, але впровадження інструментів ідентифікації є складним. У 2023-му Tinder почав вимагати відеоселфі замість фото для верифікації користувачів.

У застосунках для знайомств почастішали випадки, коли шахраї використовують зображення, згенеровані ШІ, для створення унікальних профілів та обманом змушують людей віддавати свої гроші. За даними Федеральної торгової комісії США, лише у 2022 році жертви такого шахрайства втратили $1,3 млрд.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-20 17:30:51