Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Монро сходила до ТЦК та пройшла ВЛК

Блогерка Монро, що перебуває в процесі трансгендерного переходу, вперше розповіла, що ходила до ТЦК та пройшла ВЛК. Також вона уточнила, що робитиме у разі, якщо отримає повістку.

Як Монро сходила до ТЦК

Знаменитість, що називає себе невгамовна Монро, уточнила, що до ТЦК пішла сама, бо їй були потрібні документи для вступу у виш. Зараз блогерка вчиться на психолога. В неї був старий військовий квиток, проте вона вирішила оновити всі папери. Монро зізналася, що перед походом дуже хвилювалася і детально вивчила всю інформацію.

– Я очікувала поглядів, ставлення такого якогось. Це ж все мої травми, це все мої страхи з дитинства, з підліткового віку, – поділилася Монро в подкасті Ночі дівочі.

Проте все відбулося без жодних проблем. Блогерка отримала направлення на ВЛК, пройшла його і тепер має на руках військовий квиток.

Зараз дивляться

– Ніхто жодного слова не сказав. Хто мене впізнавав – просили фото. Це прекрасно. Я не усвідомлюю до кінця ступінь народної любові. І для мене це було до сліз. Всі хотіли допомогти, – зазначила Монро.

Блогерка уточнила, що з її діагнозом ставлять відмітку “вилучено з військового обліку”, але вона отримала ще й довідку про відстрочку через навчання. Також Монро зауважила, що спокійно відреагує на повістку та якби довелося нести службу, врешті пристосувалася б.

Фото: Монро

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-20 11:15:47