Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анна Трінчер відреагувала на звинувачення в плагіаті подкастів Аліни Шаманської

Співачка Анна Трінчер відреагувала на звинувачення від Аліни Шаманської у плагіаті за подкаст. Артистка вирішила не виправдовуватися, а показала “сухі факти”.

Анна Трінчер відповіла на звинувачення в плагіаті за подкаст

Так, в Instagram Анна опублікувала серію stories, де детально розписала ситуацію. Наприклад, найбільше артистці дорікали за студію – її подкаст знімали в тому самому місці, де й Аліни Шаманської.

Фото: Анна Трінчер/Instagram

Однак, Трінчер заявила, що знайшла цю студію раніше за блогерку – відео Аліни в YouTube у цьому приміщенні було опубліковано 2 місяці тому, а Анна працювала в студії ще 10 жовтня 2023 року – близько чотирьох місяців тому.

Зараз дивляться

– Я можу навести безліч доказів, що зйомка перших трьох випусків відбулася за 2 місяці до випуску того самого подкасту Аліни в цій студії, – додала Трінчер.

Анна Трінчер

Фото: Анна Трінчер/Instagram

Співачка додала, що українські блогери та інфлюенсери надихнули її розвивати свій YouTube. Однак, суть подкастів у Анни та Аліни відрізняється.

– Вона запрошує різних гостей і робить подкаст у форматі інтерв’ю. Свої відео я записую з одним експертом, з яким ми піднімаємо різні теми і обговорюємо їх з точки зору психології, – заявила артистка.

Трічер відмітила, що їй особисто висловлювали претензії щодо суті роликів – у Шаманської вийшов перший випуск проєкту 7 серпня. Однак Анна розробила своє шоу раніше – 2 серпня, вже з повністю готовим концептом.

У підсумку співачка вибачилася перед Аліною і заявила, що не хотіла завдавати їй негативних емоцій.

Втім, і шанувальники знаменитостей часто критикують їх за свою творчість. Нещодавно Оля Полякова відповіла на хейт за використання слів Лесі Українки у своїй пісні. Зірка закликала припинити всіх повчати, та й закон вона не порушувала.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-20 09:34:53