Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Калініна Світоліна – результат та огляд матчу WTA 1000 у Дубаї

У стартовому колі турніру WTA 1000 у Дубаї жереб звів двох українок Еліну Світоліну та Ангеліну Калініну. За підсумками двох сетів перша ракетка України здобула перемогу над співвітчизницею.

Еліна обіграла Ангеліну з рахунком 6:3, 7:6 (9:7).

Всього тенісистки провели на корті 1 годину та 41 хвилину, за які Світоліна сім разів подала навиліт та припустилася трьох подвійних помилок. У Калініної три ейси за матч.

Зараз дивляться

Зустріч розгорталася за відносно рівної боротьби. У першій партії Світоліна повела з брейком та не віддала жодної свої подачі. У другому сеті жодна з українок не віддала ані гейму на своїй подачі. А за рахунку 4:5 Еліна відіграла два сетпойнти.

Доля партії вирішилася на тайбрейку, на якому Світоліна змогла закрити гру з другого матчпойнту.

— Завжди складно грати проти того, хто з твоєї країни. Я просто дуже щаслива, що завершила матч у двох сетах, бо, чесно кажучи, я не хотіла грати третій, – сказала після гри Світоліна.

Наступною суперницею Еліни на турнірі в ОАЕ стане німкеня Татьяна Марія, яка у першому колі обіграла ексросіянку Варвару Грачову, яка виступає за Францію.

Світоліна залишилася єдиною українкою в одиночному розряді на цьому турнірі після поразки Даяни Ястремської у першому колі та зняття зі змагань Марти Костюк й Лесі Цуренко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-19 20:10:20