Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

BAFTA розкритикували за ігнорування смерті Меттью Перрі

Британська кінопремія BAFTA зіткнулася з критикою через ігнорування факту смерті актора Меттью Перрі, відомого за зйомками в серіалі Друзі. Шанувальники артиста обурилися, що на заході не вшанували пам’ять покійної зірки.

BAFTA розкритикували за ігнорування Меттью Перрі: що відомо

Так, на церемонії нагородження BAFTA традиційно показують добірку з фото та коротких роликів з акторами, режисерами та сценаристами, які попрощалися з життям. На церемонії цього року традиція не змінилася, але в ролику не з’явився Меттью Перрі, який помер наприкінці жовтня 2023 року.

  • На тлі цього шанувальники актора накинулися на кінопремію в соцмережі X (Twitter):
  • Ганьба вам, BAFTA, за те, що не згадали Меттью Перрі;
  • Жодної згадки про Метью Перрі в меморіалі. Погане рішення;
  • Зайшов тільки для того, щоб переконатися, що я не єдина людина, засмучена кричущим упущенням від BAFTA щодо Метью Перрі під час меморіальних церемоній!

На тлі критики, представники BAFTA відреагували на ситуацію – вони заявили, що Перрі згадають на церемонії вручення телевізійних нагород у 2024 році.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що Меттью Перрі помер наприкінці жовтня – його тіло знайшли в басейні його будинку. Уже 2024 року поліція закрила справу про смерть зірки – правоохоронні органи згодні з висновком медиків про те, що смерть спричинена гострим впливом кетаміну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-19 10:49:32