Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андрій Бєдняков гнівно звернувся до українців, які чекають на перемогу, але нічого для цього не роблять

Ведучий Андрій Бєдняков розкритикував українців, які чекають перемоги, але нічого не роблять для неї.

Бєдняков про пасивних українців під час війни

В Instagram Андрій накатав гнівний пост. Вочевидь, його, як небайдужого українця, дратують люди, які нічого не роблячи чекають на перемогу і знаходять відмовки, щоб не донатити і не допомагати.

– Читаючи Instagram, усі чекають перемоги. Усі її хочуть. Усі уявляють, як святкуватимуть перемогу. Вона ж близько. Але ось коли ти виставляєш збори – багато хто, чомусь, перелистує їх. І правильно… А навіщо? Вона ж сама прийде! Перемога. Та військові все зроблять! Вони сильні які! А ті навіть не знають, як користуватися Starlink, – почав Андрій.

Він додав, що багато хто говорить про контрнаступ і чекає, поки наші захисники самі все зроблять. При цьому перекладають відповідальність на інших українців, щоб ті допомагали військовим.

Зараз дивляться

– А давайте збір закриємо? – Ага! Зараз! Нехай ті, що Євробачення проводили, скидають! 11 млн! Це ж стільки дронів можна купити. – А ви знаєте, скільки дрон коштує? – Звідки я знаю. Та не дуже дорого. А їх стільки можна було б купити! 17 вагонів дронів! Нехай вони скидають! А я не буду! Я буду перемогу чекати, – продовжив Бєдняков.

Ведучий навів багато таких прикладів, коли українці відмовляються донатити, але наголосив, що для перемоги кожен із нас постійно має щось робити.

– Я хочу вас засмутити, але не буде перемоги, поки ми всі не піднімемо свою дупу. Не буде перемоги, якщо не будемо й надалі працювати всі разом. Не буде перемоги, якщо всі забудуть про війну. Зберися. Дякую, – підсумував Андрій.

Раніше ми писали, що Бєдняков взяв участь в акції на підтримку військовополонених. Він, разом з іншими українцями, вийшов на акцію в Києві Не мовчи! Полон вбиває! на підтримку гарнізону Маріуполь.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-15 12:07:18