Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Skylerr назвала причини відмови від Нацвідбору на Євробачення 2024

Співачка Skylerr (Валерія Кудрявець) пояснила, чому хотіла зняти свою кандидатуру з Нацвідбору на Євробачення 2024.

Skylerr назвала причини відмови від Нацвідбору

Співачка наголосила, що пішла брати участь в конкурсі, в якому є чіткі правила і де всі учасники виступають на рівних умовах.

Skylerr нікого не звинувачує в тому, що в Дії стався збій і голосування за фіналістів Нацвідбору продовжили на добу. Однак співачка вважає, що через цю ситуацію “втратився вайб пісенного конкурсу”.

Зараз дивляться

– У Нацвідборі на Євробачення, як в Україні, так і в Європі, є година на голосування. Сам вайб пісенного конкурсу заключається в емоції і післясмаку. Людина дивиться шоу і обирає свого фаворита. Коли ми даємо добу на голосування – лояльною аудиторією стає фан-база, артисти отримують додаткову добу на промо-кампанію своїх пісень. Могли голосувати люди, які навіть не дивилися Євробачення, не бачили живих виступів. Для мене дуже важливий момент емоції, щоб людина подивилася і голосувала, – сказала Skylerr.

За словами співачки, дати добу на голосування було “неправильним рішенням не тільки організаторів, а й учасників”.

– Щойно Дія перестала працювати, голосування повністю мало б бути зупинене. Було б чудово провести, наприклад, повторну трансляцію і відкрити на годину лінії голосування або якимось новим способом, або в Дії, якщо вона точно працювала б. Саме через це я ухвалила рішення не брати участь не в голосуванні, а в цих піар-перегонах, – сказала Skylerr.

Однак, ухвалюючи рішення про зняття своєї кандидатури з Нацвідбору на Євробачення 2024, Skylerr не подумала про відчуття людей, які проголосували за неї. За словами артистки, їй за це дуже соромно.

Зазначимо, що Skylerr відмовили у знятті кандидатури з Нацвідбору. Організатори конкурсу заявили, що підстав для такого рішення немає.

ФотоSkylerr

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 19:42:07