Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

ДТП за участю Тандира: суд продовжив запобіжний захід

Фото: Прокуратура Києва

Термін дії запобіжного заходу за участі судді, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, було продовжено.

Відповідне рішення ухвалив Святошинський районний суд міста Києва, повідомляє Київська міська прокуратура.

 – За клопотанням Київської міської прокуратури Святошинський районний суд міста Києва продовжив термін дії запобіжного заходу судді, який обвинувачується у вчиненні смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, – йдеться у повідомленні.

Так, ухвалою суду запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави продовжено на 2 місяці, до 12 квітня 2024 року включно.

Зараз дивляться

Не дивлячись на те, що Київська міська прокуратура не називає прізвище фігуранта злочину, із зазначеної інформації зрозуміло, що йдеться про Олексія Тандира.

Смертельна ДТП на блокпосту за участі Тандира

25 травня 2023 року голова Макарівського райсуду Київської області Олексій Тандир, перебуваючи за кермом автомобіля, здійснив наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України, у результаті чого той загинув на місці.

У серпні 2023 року досудове розслідування щодо нього було завершено, справа знаходиться на розгляді суду. Тандира обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 19:03:14