Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

iPhone 16 зіллють із SE? Інсайдер розкрив п’ять нових моделей телефону

Майбутній iPhone 16 можуть злити в єдину лінійку з iPhone 16 SE. Відомий інсайдер під ніком Majin Bu показав, що флагман отримає відразу 5 модифікацій, замість звичних чотирьох.

iPhone 16 поєднають з iPhone SE: що відомо

Так, інсайдер Majin Bu показав дизайн iPhone 16 – камера буде в стилі версії XR, і датчики будуть розташовані вертикально. Однак найцікавіше – це нові модифікації, які допоможуть зробити сучасні телефони Apple доступнішими.

Зараз дивляться

– Схоже, iPhone 16 буде об’єднаний із SE. І хоча джерело фото не підтверджено, можна припустити, що Apple працює над iPhone 16 SE і 16 Plus SE, які можуть стати бюджетниками, маючи Dynamic Island і екран з частотою оновлення 60 Гц, – заявив експерт.

Утім, інсайдер закликав до цього витоку інформації ставитися скептично. Однак не варто забувати, що Apple вже тестує смартфон, схожий на бюджетний iPhone SE4. Причому у цій версії також є Dynamic Island, але всього один датчик камери на задній панелі. Загалом, дизайн пристрою також дуже нагадує iPhone XR, який зміг завоювати любов фанатів Apple.

Втім, іноді компанія Apple і ловить тих, хто зливає секретну інформацію і розробки. Наприклад, днями колишнього співробітника Apple відправили за ґрати за крадіжку даних про авто компанії. Йдеться про проект Project Titan, а сама крадіжка була у 2018 році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 10:00:33