Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Колишня дружина Кевіна Костнера закрутила роман із сусідом актора: Спочатку був просто другом

Колишня дружина Кевіна Костнера Крістін Баумгартнер після розлучення закрутила роман із сусідом актора. Серце Крістін зайняв фінансист Джош Коннор.

Що відомо про роман колишньої дружини Кевіна Костнера

Відомо, що спочатку Крістін та Джош товаришували, коли були сусідами в Монтесіто. Однак після розставання з Костнером у 2023 році, дружба переросла у щось більше.

Нагадаємо, що Баумгартнер подала на розлучення з Костнером у травні 2023 року – їхній шлюб тривав цілих 18 років і закінчився у вересні. Однак через кілька місяців вона вже була не одна.

Зараз дивляться

Інсайдер розповів, що для Крістін Джош був просто другом, з яким їй подобалося спілкуватися.

Коннор – розлучений батько, тож ситуація в них дуже схожа, де вони й знайшли спільну мову. Вони обидва люблять океан і пляжний спосіб життя, що і робить колишню дружину Кевіна щасливою.

– Вони разом і вже давно. Напередодні Різдва вони відпочивали на Гаваях, поки Кевін був із дітьми в Аспені, – додало джерело.

Нагадаємо, що їхнє розлучення було досить гучним. Приміром, Костнер хотів вигнати свою колишню дружину з особняка. Усе через дошлюбний контракт, за яким вона має покинути їхній подружній будинок у разі розлучення. Особняк коштує $140 млн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-17 16:59:20