Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Леся Нікітюк розкрила секрети підготовки до зйомок

Топова українська телеведуча та інфлюенсерка Леся Нікітюк може проводити на знімальному майданчику по 12 годин на добу. Але глядач, дивлячись випуск проєкту з Лесею в ефірі Нового каналу, ніколи не розпізнає: зранку він знімався чи вже майже вночі. І це не лише завдяки таланту зірки, а й рокам праці над собою.

Як Леся Нікітюк підтримує форму

Ведуча має свої секрети, як зберегти бездоганний зовнішній вигляд і фізичну форму. І вони полягають не в годинах щоденних тренувань та голодуванні. Все збалансовано й правильно відповідно до філософії харчування.

– Вже десять років у моєму раціоні відсутні: свинина, телятина, хліб та булочки, печиво, молочні продукти. Намагаюся споживати лише низькокалорійну їжу: рибу, птицю й різні салати, – розповідає Леся.

Фото: Леся Нікітюк

Крім того, в графіку Нікітюк чільне місце займають жорсткі кардіотренування.

Зараз дивляться

– Обрала для себе cycle (інтенсивне тренування на велотренажерах – прим. ред.) За одне заняття вдається спалити 500-600 калорій. Також вживаю колаген, аби шкіра була пружною, сяючою та гладенькою, – поділилася інфлюенсерка.

Як Леся Нікітюк готується до зйомок

Для того, щоб утримувати увагу глядачів гумором, зірка дотримується одного важливого правила.

– На вечір перед виступом я проговорюю всі мініатюри або тексти, які маю сказати. Це дуже важливий момент. Люблю імпровізацію, та завжди максимально готуюся до зйомок, – зазначила Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк

Фото: Леся Нікітюк

Тому телеведуча пише для себе варіанти жартів-відповідей на ті запитання, які можуть пролунати під час знімального процесу – чи то від співведучого, учасників чи ще когось. Адже, як відомо, найкраща імпровізація – підготована.

Навесні глядачі Нового каналу побачать Лесю Нікітюк одразу в двох проєктах: інтелектуально-розважальному шоу єПитання та гумористичному шоу Розсміши коміка по-новому.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-16 13:51:47