Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дружина музиканта Оззі Осборна Шерон Осборн розповіла, як швидко схудла на 19 кг

Дружина музиканта Оззі Осборна Шерон Осборн розповіла, як швидко схудла на 19 кг. Крім операцій, була ще й сумнівна методика приймання деяких препаратів.

Як Шерон Осборн швидко схудла на майже 20 кг

Не секрет, що наприкінці 1990-их Шерон зробили операцію зі зменшення шлунка, але кілька років тому 71-річна письменниця зважилася на ще одну процедуру. Йдеться про вживання препарату для людей із цукровим діабетом. З його допомогою зірці вдалося скинути майже 20 кг.

Препарат допомагає обманювати мозок – організм не відчуває голоду без вживання їжі. Без препаратів і операції, Шерон було складно тримати себе у формі.

Зараз дивляться

– Моєю слабкістю завжди була їжа. Коли я щаслива, я їм. Коли мені сумно – я їм. Я була свинею. Одного разу я важила 102 кг при зрості 158 см. Була важчою за чоловіка, – зазначила Осборн.

Однак, уже після скидання ваги майже вдвічі, знаменитість зробила низку косметичних операцій, зокрема й різні підтяжки та ліпосакцію.

– У грудні минулого року я вдалася до ін’єкцій препарату, який обманює мозок, змушуючи його думати, що ви не голодні. Я схудла на 19 кг – але це було занадто багато, зізналася письменниця.

Тепер дружина музиканта намагається набрати кілька кілограмів, і зарікається від операцій та інших втручань у здоров’я і зовнішній вигляд організму.

Нагадаємо, що на тлі пластичних операцій Мадонна опинилася в реанімації. Її менеджер заявив, що це була інфекція, але фанати припускають, що її організм дав збій на тлі пластичних операцій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-15 16:25:21