Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Христина та Григорій Решетнікі візуалізують мрію про доньку

Зіркове подружжя Христини та Григорія Решетників знову підігріло інтерес шанувальників до теми четвертої дитини. Чоловік та дружина опублікували ідентичні фото з маленькою племінницею на руках.

Христина та Григорій Решетники зробили однакові світлини

На знімках, що ними пара поділилася зі своїми підписниками кожен тримає на руках наразі єдину дівчинку у їхній великій родині. Маленька Анюта – донька рідної сестри Григорія Решетніка Катерини. Крім того в неї є ще два хлопці.

– Ця маленька тепер головна в нашій сімʼї. Вся увага і любов братів належить маленькій сестричці, не хочеться випускати з рук – так і манить цей молочний запах, – зізналася Христина Решетнік.

Зараз дивляться

– Мені пасує? – принагідно поцікавилася Христина в підписників.

Телеведучий Григорій Решетнік продовжив тему візуалізації бажань у себе на сторінці.

– Пʼять синочків і лапочка-дочка, – підписав фотографії щасливий батько та дядько.

Того вечора на родинну вечерю у Решетніків зібралися не лише всі діти, а й старше покоління – батьки телеведучого. Шанувальники оцінили сімейні фото та згодилися в думці, що Григорію та Христині дуже пасувала б донечка.

Раніше ведучий вже казав, що його сини дуже просять батьків про сестричку. Григорій Решетнік уточнив, що домовився з хлопцями здійснити їхнє бажання після перемоги. Утім, не виключив, що щаслива родинна подія може статися і раніше.

Фото: Христина Решетнік, Григорій Решетнік

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-14 13:35:02