Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Катерина Тишкевич уперше розповіла, як вона опинилася в реанімації

Акторка Катерина Тишкевич уперше розповіла, що з нею сталося і як вона опинилася в реанімації.

Катерина Тишкевич розповіла, як у неї стався сепсис

Акторка вийшла на зв’язок із шанувальниками в Instagram. Вона вирішила поділитися, що з нею насправді сталося і як вона опинилася під апаратом штучної вентиляції легенів у реанімації.

Катерина згадала свої постійні головні болі невідомого генезу, від яких страждає вже протягом багатьох років. Вона глушила їх серйозними препаратами. До повномасштабної війни загалом усе було нормально, ліки якось справлялися, а тому Катерина продовжувала жити й працювати.

Зараз дивляться

– Коли почалася війна, вони перестали працювати. Я потрапила у власне пекло і в особисту війну з головними болями. Вона досі триває. Коли пігулки не працюють, у тебе забирають вихід і ти починаєш бігати і шукати інші. Звісно, всі ці роки я періодично відмовлялася від пігулок, шукала різні методи, але нічого не допомагало, – поділилася Тишкевич.

Каже, все почалося з добровільної госпіталізації до звичайної психлікарні. Адже вона не могла жити повноцінно і всі події сприймала через цю призму, а щасливі моменти називала отруєним щастям.

– Через це я спочатку потрапила в місцеву лікарню, де моя експсихотерапевтка запропонувала поколоти ще один антидепресант внутрішньовенно, який впливає на хронічні болі, – зазначила Катерина.

Додає, вона погодилася і вхопилася за цю можливість, поїхала в Одесу і лягла в лікарню. Тишкевич наголосила, що в неї немає психічного розладу, лікарі його не знаходять. У неї психосоматичні головні болі.

– На третій день відчула, що в мене тахікардія і якась тривожність. Кисть, у якій стояв катетер, почала боліти. Попросила в медсестри його зняти, температура вже була 38,5… Наступного дня мене мама забрала додому, ми подумали, що в мене грип або Covid-19… Дивувало, що синець на кисті став погіршуватися, а температура була під 40, – згадує акторка.

Тоді вони викликали швидку, яка й забрала Катерину до лікарні. Каже, далі погано, що пам’ятає, стан погіршувався, почався сепсис. Інфекція стафілокок потрапила через катетер.

– Сепсис б’є по всьому організму й органи починають відмовляти… Я сама не тримала тиск, а потім уже й дихати сама не могла… Тому ШВЛ і кома, – додала Тишкевич.

Акторка каже, лікарі робили все можливе, проводячи філігранну роботу, але не знали, чи вдасться її врятувати. Катерина подякувала всім, хто переживав за неї, молився і донатив на лікування.

Нагадаємо, 10 грудня стало відомо, що  Катерина Тишкевич перебуває в реанімації.10 днів медики витягали акторку з критичного стану.

Фото: Катерина Тишкевич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-12 12:55:20