Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кріс Крісті зняв свою кандидатуру з президентських перегонів у США

Колишній губернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті заявив, що припиняє свою кампанію за номінацію на посаду президента США від Республіканської партії.

Про це повідомляють Bloomberg та NBC.

— Сьогодні мені стало ясно, що у мене немає шляху до перемоги в номінації, тому я припиняю свою кампанію, – заявив Крісті на міській раді в Нью-Гемпширі.

За його словами, він збирається зробити все, щоб не дозволити Дональду Трампу коли-небудь знову стати президентом Сполучених Штатів. Крісті зазначив, що це важливіше за його особисті амбіції.

Зараз дивляться

Крісті є найвисокопоставленішим критиком Трампа, який брав участь у республіканській передвиборчій кампанії.

Bloomberg зазначає, що останніми днями Крісті зіткнувся з тиском, який змусив його завершити свою кампанію, оскільки результати опитувань по всій країні були низькими і показували лише кілька відсотків підтримки.

Вихід ексгубернатора штату Нью-Джерсі потенційно підвищує шанси кандидатур інших республіканців, Ніккі Гейлі та Рона Десантіса, які стали основними альтернативами Трампу у боротьбі за номінацію.

У квітні 2023 року президент США Джо Байден оголосив, що балотуватиметься на переобрання  2024 року. У листопаді 2022 року про висування своєї кандидатури на майбутніх президентських виборах оголосив Дональд Трамп.

Джерела: Bloomberg, NBC

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: Bloomberg

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-11 12:52:11