Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тарас Цимбалюк закликав українців донатити та допомагати військовим

Актор Тарас Цимбалюк закликав українців не опускати руки на тлі корупційних скандалів та продовжувати допомагати військовим.

Тарас Цимбалюк закликав українців донатити

На особистій сторінці в Instagram актор зауважив, що у мережі люди все гостріше реагують на прояви корупції, псевдоволонтерів та інші “помітні пробоїни нашої реальності”.

Однак Цимбалюк переконаний, що це не привід опускати руки і підводити хлопців на передовій, яким щоденно потрібна підтримка українців.

Зараз дивляться

– Я не маю права зупиняти свої збори чи власні донати, бо черговий раз ідентифікувався чийсь корупційний жест і треба знову розбиратись, хто кому кум і чиїй дружині вкотре дали орден! Хай ці покидьки ідуть на*уй, раз мають таке цинічне бачення цього світу! База сьогодення: наші герої воюють не за корупціонерів, продажних політиків чи бізнесменів, що наживаються на волонтерці! Вони віддають життя за Україну, за нашу мову та свободу! – написав актор.

Тарас наголосив, що поки військові на фронті і поки триває боротьба з окупантами, українці не мають права скидати з себе обов’язок волонтерити і допомагати.

І навіть якщо демотивуючі випадки частішають, то хлопці, які на морозі у -10 сидять в окопі, не повині відчувати на собі наслідки цієї реальності.

– Прошу вас, говоріть про антикорупційний рух тільки у лейтмотиві: покарати корупцію! В жодному разі ці емоційні випади не повинні гальмувати необхідні, перевірені збори і ставити під сумнів вибудовану допомогу для наших захисників! Змиріться, ми не Ізраїль, і без донатів нам тринда! Є глобальна необхідність організовувати збори і реалізовувати народну підтримку армії! Українські військові – наша єдина надія! – підсумував Цимбалюк.

Фото: Тарас Цимбалюк

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-11 10:19:50