Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Таня Пренткович потрапила в ДТП – що відомо

Українська блогерка-мільйонниця Таня Пренткевич потрапила в ДТП через ожеледицю на дорозі.

Таня Пренткович потрапила в аварію

У сториз в Instagram блогерка зізналась, що їхала зі швидкістю 30-35 км/год., коли авто попереду неї різко затормозило. Через ожеледицю Таня не могла зупинити свою машину, тому скерувала на узбіччя, де її зупинив дорожній знак.

Через 3 хвилини в авто Пренткевич в’їхало маршрутне таксі, але, на щастя, ніхто не постраждав.

Зараз дивляться

– На дорозі просто лід. Щоб не заїхати в авто попереду, яке різко затормозило, я скерувала своє на узбіччя, де мене зупинив знак! Буквально зупинив. Прошу вас бути дуже обережними на дорозі! Я їхала зі швидкістю 30-35 км/год., але машину неможливо було зупинити на цьому льоду. Через 3 хвилини після ДТП у мене ще в’їхало маршрутне таксі. Просто який піз*єц, – написала Таня.

Фото: Таня Пренткович/Instagram

Пренткович зізналась, що дуже сильно злякалась, але водночас вона тішиться, що вдалося скерувати авто на узбіччя та уникнути зіткнення з іншими машинами. Блогерка закликала підписників бути обережними на дорогах.

– Сьогодні мій ментальний стан бажає кращого, але головне, що всі цілі, а авто це просто метал! Полагодимо. Неприємно, коли поліція в протоколі написала, що я не вибрала безпечної швидкості і дистанції. Хоч моя швидкість була не більше 35 км/год., а до авто було метрів 30. А от неналежне дорожнє покриття їх не бентежить, – поділилась Таня.

Таня Пренткович

Фото: Таня Пренткович/Instagram

Нагадаємо, що в кінці серпня минулого року в ДТП потрапила Даша Квіткова. Блогерка була за кермом Lexus. Тоді повідомлялося, що вона нібито проїхала на червоний сигнал світлофора, через що і сталася аварія.

Фото: Таня Пренткович

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-11 08:49:45