Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Злата Огнєвіч вирішила влаштувати детокс від соцмереж

Співачка Злата Огнєвіч, яка перебуває на відпочинку у Таїланді, вирішила зробити детокс від соцмереж. Артистка попередила шанувальників, щоби не чекали на неї багато розмовних сториз.

Злата Огнєвіч влаштувала відпочинок від соцмереж

Співачка вийшла на звʼязок із підписниками з готельного номеру на курорті Као Лак. Огнєвіч зізналася, чому її довго не було у сториз. Виконавиця зазначила, що вирішила відпочити від соцмереж.

Фото: Злата Огнєвіч/Instagram

– Я хочу надихнутися, взяти максимальну енергію для втілення мрій, цілей, планів на цей рік, взагалі на життя, – поділилася з фанатами Злата.

Огнєвіч додала, що лише на відпочинку зрозуміла, наскільки була втомленою. Тож перші дні у Таїланді співачка проспала.

Зараз дивляться

– Сьогодні перший день, коли я відчуваю себе нарешті бадьорою. Тому я поїду та подивлюся взагалі, де я живу, що тут знаходиться, – окреслила свої плани знаменитість.

Вона пообіцяла підписникам ділитися фото з відпустки, хоча раніше зʼясувалося, що не всім користувачам соцмережі до душі спостерігати за зірковими подорожами. Після публікації сториз із Бангкока фоловери Злати Огнєвіч поділилися на два табори. Одні захейтили її за те, що вона дозволяє собі відпочинок під час війни, інші – підтримали та пораділи за неї.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-08 15:25:25